Terug naar overzicht

Diensten

Rabelink Logistics is dé dienstverlener voor uw logistieke vraagstukken en biedt verscheidene diensten aan op het gebied van TRANSPORT, LOGISTIEK en LUCHT- en ZEEVRACHT.

Door het brede netwerk van vaste partners zijn wij in staat om betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige diensten aan te bieden. Samen met klanten zijn wij voortdurend op zoek naar de beste oplossingen op logistiek gebied. Klanttevredenheid en kwaliteit hebben bij ons de hoogste prioriteit.

  • ♦ WEGTRANSPORT van al uw goederen door heel EUROPA.
  •  
  • ♦ Mogelijkheid voor OPSLAG van al uw GOEDEREN (Food en Non-food)
  •  
  • ♦ VERVOER van en naar ALLE CONTINENTEN: Rabelink regelt het!
  •  

Als 3PL+ logistiek dienstverlener kan Rabelink voor klanten de gehele goederenstroom van A tot Z verzorgen, waardoor de klant zich volledig kan richten op zijn kernactiviteiten.

Logistics and More. ® Voor meer informatie kunt u terecht op onze landenpagina’s; lichten we het gebruik van onze IT toe en vindt u meer gegevens over ons wagenpark.

WEGTRANSPORT: Rabelink Logistics neemt het wegtransport van al uw goederen door heel Europa voor zijn rekening. Onze vrachtwagens rijden dagelijks door de Benelux en Duitsland, terwijl ook zendingen naar (en vanuit) de overige landen in Europa dagelijks of wekelijks worden verzorgd. Om onze klanten altijd snel en voordelig van dienst te kunnen zijn, is Rabelink bovendien partner van de netwerken Benelux en CTL. Dankzij ons uitgebreide assortiment aan opleggers kunnen we voldoen aan de verschillende wensen van onze klanten. Rabelink is gespecialiseerd in het vervoer van lengtegoederen en heeft twee Beavertail-opleggers.

WERELDWIJD bieden wij de mogelijkheid van huis-tot-huisleveringen.

LUCHTVRACHT is een belangrijke schakel in het door ons aangeboden totale dienstenpakket, vooral wanneer haast geboden is. Waar ter wereld uw zending afgeleverd of opgehaald dient te worden en ongeacht de grootte van de zending, wij zorgen ervoor dat uw goederen veilig en op tijd aankomen.

Het is bovendien mogelijk om luchtvracht bij iedere zending te combineren met zeevracht; op die manier kan Rabelink een zo scherp mogelijk tarief aanbieden. Daarnaast kunnen uw goederen na aankomst in Europa worden opgeslagen in onze warehouses (in Nederland of Roemenië) of via wegtransport verder worden verspreid.

Rabelink Logistics is altijd op zoek naar de meest efficiënte oplossing voor zijn klanten. Hierbij wordt gekeken naar alle modaliteiten. Op het gebied van ZEEVRACHT gebeurt dit vooral door het verschepen van containers via SHORT SEA shipping (40 feet palletwide containers) en DEEP SEA shipping (iedere containerafmeting). Naast het reguliere wegtransport is het ook mogelijk om uw goederen door middel van BINNENVAART via de Europese waterwegen te vervoeren. 

DOUANE: dankzij onze AEO-vergunning zijn we in staat om alle douane-activiteiten (inklaringen, documentation handling) snel en zorgvuldig voor u te regelen. Daarnaast kunt u op elk moment door middel van Track&Trace nagaan, waar uw goederen zich bevinden.

WAREHOUSING: of het nu food of non-food betreft, wij hebben de kennis én de ruimte om uw goederen op een veilige manier op te slaan (gekoeld, als dat nodig is) en verder te verwerken.

Sinds januari 2015 hebben we op het A18 Bedrijvenpark in Wehl ons nieuwe hoofdkantoor met daarbij een crossdockhal (4000 m² opslagruimte en 46 docks) en een werkplaats. Met onze panden in Doetinchem, de vestiging in ’s-Heerenberg, het magazijn in Silvolde en ons warehouse in Roemenië beschikken we over een totale opslagruimte van ruim 45.000 m2 en 70.000 palletplaatsen.
In al deze panden hebben we het certificaat BRC Storage & Distribution. Dankzij de jarenlange ervaring en de deskundigheid die we in huis hebben, levert Rabelink een betrouwbare dienst. Door de ligging aan snelwegen zijn onze vestigingen uitstekend bereikbaar.

  • WELKOM BIJ RABELINK LOGISTICS!
     
 
 
Over Transport.nl

Transport.nl is hét nieuwe portal voor en door transporterend Nederland. Wij bieden een selfservice omgeving waarbinnen bedrijven zich uitstekend kunnen profileren. De inhoud van de website moet zoveel mogelijk door transporteurs (of aan de transportbranche gerelateerde bedrijven) tot stand komen. Bedrijven kunnen op Transport.nl zelf zeer uitgebreide bedrijfsprofielen aanmaken, (binnenkort) ladingen uitwisselen, offerteaanvragen van (nieuwe) klanten ontvangen, vacatures plaatsen, cv’s doorzoeken, opleidingen aanbieden, nieuws delen en nog veel meer.

Maak nu gratis een account aan!